Jobba, jobba, jobba

I tisdags var det min andra dag på sommarjobbet. Min handläggare mötte mig inte denna gången utan jag stämplade in själv och sen gick jag och la in min macka i kylen. Den andra tjejen kom strax därefter, vi gick in till lagret tillsammans med vår handläggare, men i fortsättningen ska vi gå in dit själva när vi kommer på morgonen. Inne på mitt/vårt bord stod det massor utav kartonger och flaskor till mig redo att packas så det var bara att sätta igång, samma flaskor och kartonger som i måndags. Anledningen till att det var så många var för att hon som jag får flaskorna av hon jobbar längre än mig och då hinner hon att sätta på en del etiketter på flaskorna.

Denna gången fick den andra tjejen göra något annat, så i tisdags fick jag packa flaskorna själv. Det var rätt skönt för då blev det ingen väntan. Dels för att vi inte behövde turas om att packa men också för att jag satte igång med de kartongerna och flaskorna som redan stod på mitt bord. Medans jag packade de så fortsatte hon bakom mig såklart med att sätta på nya etiketter på flaskorna. Så det byggdes bara på med mer och mer bakom mig, jag hann knappt med. När jag var färdig med en låda så stod det tre lådor med flaskor till bakom mig och väntade. Jag fick göra detta hela dagen även i tisdags. Men som sagt det var lite roligare då när det rullade på och jag hade jobb hela tiden.
Min handläggare säger att jag inte behöver känna mig stressad, det är inte bråttom, utan att jag kan packa i lugn och ro i min egen takt och att det gör inget om jag inte hinner med allt. Men jag blir såklart ändå lite stressad när det står tre kartonger och flaskor till bakom mig som väntar, och hon bara fortsätter att sätta på nya etiketter på nya flaskor. Det bara byggs på, om ni förstår vad jag menar. Men samtidigt gillar jag när arbetet flyter på, då får man känna att man jobbar. Det var bättre än i måndags!

Efter en stund hade jag betat av alla kartongerna som stod på mitt bord från gårdagen och då kom vår handläggare ut och skulle fråga hur det gick och då såg han att jag hade betat av alla kartonger på mitt bord. Han blev förvånad och berömde mig för att det gick så fort! :)
Sen var det frukost som vanligt och sen var det bara att fortsätta med flaskorna. Men den sista halvtimmen fick jag räkna etiketter till märkes klädesplagg och göra högar med 25 stycken i varje. Min arbetskompis hade nämligen satt ett snöre i varje etikett under hela dagen, så då fick jag lägga alla i högar. Det var roligt att få göra lite annat precis innan jag gick hem.

När vi slutade följde min handläggare med mig ut till köket för jag skulle hälla ut mitt vatten och då sa han igen till mig att det är så roligt att ha mig där, att jag alltid är så glad och positiv, att jag gör ett bra jobb och att han hoppas att jag tycker om att vara här med, det är så kul att höra sånt! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *