Julafton på annandag jul

I lördags åkte jag till pappa för att fira jul med de. Det blev dock inte så mycket julfirande eftersom att de redan hade ätit julmat och så. Det ända som blev julligt var att öppna de kvarstående julklapparna. Vi tog det mest lugnt både i lördags och söndags, det finns liksom inte så mycket att göra nu för tiden.

I lördags eftermiddag blev det lite paketöppning. Lancelot och Hamilton hade öppnat alla på julafton förutom min då, så det blev mest julklappar till mig! :)
Jag fick julklappar av farfar och Carin och av pappa och Jenny.
Av farfar och Carin fick jag en jättesnygg ljushållare eller vad man ska kalla det, det är iallafall med ett elektrisk ljus i. Den är jättemysig, den följer med till Storås! :) (Om ni inte förstår min förklaring av ljushållaren så kommer en bild på den i inlägget).
Jag fick också en bok med 501 superroliga gåtor, kan vara lite roligt att läsa i. Av farfar och Carin fick jag även ett presentkort på Lindex, nya kläder behöver jag så det var bra.

Av pappa och Jenny fick jag en jättesnygg Björn Borg väska. Jag hade önskat mig en axelremsväska som är lite större fast ändå smidig som jag kan ha i skolan med mobil, passerkort, nyckel osv. Den pappa och Jenny gav mig ser ut att vara i rätt storlek. Så den väskan blir nog perfekt, det ska bli roligt att testa den sen i januari!
Sen fick jag även två jättefina långärmade tröjor, en Gant tröja och en svart, brun randig tröja. Långärmade tröjor är perfekt att ha i skolan.
Plus ett mobilfodral, jag sliter tyvärr ut de så snabbt så det är alltid bra.
Jag är så nöjd och så tacksam över de fina julklapparna.

Till pappa gav jag en nackkudde med värme och nackmassage. Jenny fick ett kit med nagelprodukter som innehöll bland annat en glasfil och ett rött nagellack. Till killarna gav jag spelet Klask. Alla blev jätteglada så det var roligt.

På kvällen beställde vi faktiskt hem mat från La Copitas take away som de har börjar med i dessa tider. Det blev tapas som är vår favorit på La Copita. Det var supergott och det blev faktiskt riktigt bra trots att man tog med sig maten hem.

Ljushållaren från farfar och Carin
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *