Utegrill med bästa

I fredags på juldagen skulle vi grilla utomhus med mormor och morfar. Vi skulle först vara vid sjön, men det var fullt överallt. Men vi hittade en ledig eldstad på trängbanan vid skogen nära oss. Det är många som träffas ute nu i juletider när det är så man kan umgås nu för tiden. När mormor och morfar kom så gick vi dit. Marko var redan där för att paxa platsen så när vi kom dit var redan elden igång, lyxigt värre!!! :-)

Jag hade med mig varsin julklapp till mormor och morfar. Jag tror inte att de hade förväntat sig något från mig så de blev förvånade och glada, så det var roligt. 

Till mormor hade jag köpt ett litet kit med duschtvål och några slags bodylotions. Hon blev jätteglad så det var kul. 

Morfar älskar öl så till honom hade jag beställt ett ölglas som jag skrev ”Grimms” på, så det var graverat i ölglaset. Jag blev så nöjd och längtade bara efter att få ge det till honom. 

Han blev superglad över sitt ölglas så då blev jag också glad! :)

Han blev så glad så att han kom till mig och sa 

”jag skiter i Corona” också gav han mig en kram, och sen kom mormor och sa ”kan morfar så kan jag också” också kom mormor och kramade mig också! :)

Jag blev så förvånad men så varm och lycklig inombords. Jag kunde inte tro att det var sant! :-) Men vad härligt det var och som jag har längtat efter deras kramar. Sista gången som jag kramade de var den 13 mars 2020, det kommer jag aldrig att glömma! :) 

Sen grillade vi korv, drack julmust och varm choklad. Vi stod tillsammans vid elden och värmde oss, pratade, skrattade och myste. Efter korven bjöd mormor på jättegoda hembakade bullar och julgodis. Bullarna värmde vi över elden för de var lite frusna fortfarande! :-)

Det var en underbar och mysig grillning med morfar och mormor. Den kommer jag att tänka tillbaka på när dagarna känns lite grå! <3

När jag stod där med de, kändes det som vanligt, samma underbara mormor och morfar och samma underbara känsla som innan Corona. Jag ville bara vara kvar i den mysiga stunden och umgås med de hela tiden. Från och med nu måste vi träffas oftare och grilla ute. 

Så mycket kärlek! <3

<3
Morfars ölglas
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *