Jullov /Kategorin, skolan

jullovSista dagen i skolan 2014 avklarat, whoho! Idag var dagen chill, först hade vi matte och sen so, det var typ dem lektionen vi hade, sen efter maten hade vi julstädning, och jag städade i mitt skåp, för att det ska vara så snyggt för nästa termin när jag kommer tillbaka. Efter det tittade vi på film och käkade godis. Då vi hade igen NO idag som är på 80min så vi hade typ 140min och lite till, att bara mysa med julstämning och leka typ. Imorgon är det jullov, vi börjar vi 9:30 halv tio, whoho, typ bara avslutning imorgon. Fast jag ska ju upp som vanligt för jag har ju tandläkartid 7:45 och utvecklingsamtal på skolan klockan 8:30, men det är det värt tycker jag.

Inte ställa klockan på ett tag nu ;)
 

Whohoho, jullov snart i tre hela veckor, whoho !!! :) :) <3 <3 <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *