Julpysel hos Gunilla

Nu kommer det här inlägget om förra söndagen som jag sa att jag skulle skriva i mitt föra inlägg. :) (Om du inte har läst det, gör gärna det). Iallafall förra söndagen var vi hos pyssel Gunilla med mammas arbetskompisar och julpysslade lite som vi burar göra. Vi brukar ta en liten paus med mat och fika också tjatar vi lite, det är så mysigt. Det var lite tråkigt för jag hade inte så bra inspiration, men det blev iallafall två kort och de är jag väldigt nöjda med. Ja just det jag gjorde tre kort. Fast det tredje fick jag inte med på bilden. Det var ett jättefint julkort som kan stå själv som jag har i mitt rum. Det är grönt kort med rött papper på och en vit lapp som det är ett ”klistermärke” på som det står god jul på. Mer kommer jag inte ihåg hur det såg ut, men ni kanske får se det någon gång. ;)

kort

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *