Tråkiga nyheter

OMG, jag har inte bloggat på en vecka. Det kommer komma ut ett inlägg där jag visar vad jag gjorde förra helgen. Men i detta inlägget måste jag berätta en sak. Det här har inte något med bloggen att göra, men jag vill säga det så alla vet om det. Helen ska sluta! :( Hon ska börja på en annan skola. Hon berättade det här för mig för tre veckor sedan tror jag att det är nu. Jag blev superledsen, det kom som en chock. Både jag och hon hade tänkt till 100 procent att hon skulle vara med mig till nian ut och sen skulle hon sluta. Men hon fick ett jobb på en annan skola som hon inte kunde tacka nej till, och hon sa att det var det svåraste beslutet hon har tagit i hela hennes liv.

Det är liksom det hon ville jobba med sen efter hon hade jobbat klart med mig. Hon sa att det kan bli tidigast i mitten av december men som senast i mitten av Januari. Jag hoppades natuligtvis att det skulle bli efter jullovet. Men i tisdag sa Helen att det blev i mitten av december. Hon sa det att jag kommer inte försvinna innan vi har hittat en ny och att det blir bra för mig, så det kändes skönt.

I tisdags sa Helen att de har hittat någon. Den gamla syslöjdläraren på Sandgärdskolan. Hon kom i torsdags. Så nu två veckor fram över här kommer hon att gå bredvid mig och Helen och se vad vi gör och lära sig.

I torsdags när jag kom hem så var det mycket känslor i mig. Jag tycker det här är jättejobbigt. Men det blir säkert bra. Helen har jobbat med mig ända sen i fyran, det ’är ju några år. Jag och Helen har kommit så nära varandra, hon har liksom varit min trygghet i skolan, såklart att det blir extra jobbigt då. Men som tur är har jag kvar mina andra fina lärare.

Bookmark the permalink.

One Response to Tråkiga nyheter

  1. Frida Johansson says:

    <3<3<3 Massa kramar till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *