Julshopping På Gekås

I torsdags var jag ledig för då skulle Kevin och jag till Gekås hela dagen. Vi skulle redan åka på morgonen så vi skulle komma iväg i tid. Så jag tog färdtjänst till Kevin, så smidigt.
Vi åkte redan vid åtta eftersom att det tar ungefär en och en halv timma för oss till Ullared.
Vi åkte mest dit för att handla julpynt till våra hem, men såklart blev det mycket annat också. Jag var jättetaggad på att handla julpynt och julsaker, det är ju min första jul i år i mitt egna hem och jag får handla vilket julpynt jag vill, det var en go känsla.
Dessutom är det roligt att handla allt nytt från scratch liksom, de här julpyntet som jag handlade i torsdags kan jag ju ha i många år!
Sen skulle jag även passa på att handla lite julklappar.
Jag har aldrig varit i Ullared under juletider, jag har bara åkt dit på sommaren, det känns liksom som något man gör på sommaren, enligt mig då. Men det var mysigt att åka dit när det börjar närma sig jul också.

Jag hade ingen rullstol med mig och jag skulle få ta en egen vagn eftersom att jag och Kevin handlar alltid så mycket så vi klarar oss inte med bara en vagn! :-) Jag brukar inte orka köra en vagn på egen hand i så många timmar, men det gick faktiskt bra, jag blev förvånad över mig själv.
Det gick även hyfsat bra med mina ben också även om de värkte och ville vika sig när vi började närma oss slutet.
Det blev bara lite kaos när vi skulle upp till julavdelningen, då den avdelningen är rätt ny så finns det ingen hiss dit upp så jag fick lite småpanik när vi skulle åka rulltrappa dit upp med två vagnar, plus att Kevin måste hålla i mig när jag åker rulltrappa. Men en snäll tjej tog Kevins vagn också tog jag min medans Kevin höll i min arm, så det gick bra! :-)

Men vi tog julavdelningen sist av allt. Jag trodde att jag skulle handla mest julsaker men det blev mycket annat också. Men det var ändå bra, det var sånt jag behövde. Jag gick runt på klädavdelningen också, så det blev lite kläder med. Även fast jag har mycket kläder så var jag så sugen på att köpa lite nya kläder, så det var roligt.
Jag skulle köpa julklappar, det blev det men bara till mina brorsor och födelsedagspresent till Hamilton som fyller år i december. Det hade varit skönt att köpa alla julklappar men jag orkade inte springa runt och leta så jag får ta de i Borås istället, men det känns skönt att jag har mina brorsor klara iallafall.
Sen blev det lite annat smått och gott också som vanligt när man är på Gekås! :-)

När benen och huvudet sa ifrån tog vi en paus i Sportbaren och fikade lite. Jag tog en sån god kola kaka och äppeljuice, då fick man lite energi till att fortsätta shoppingrundan.

När vi kände oss klara med allt övrigt (vilket blev en del) åkte vi upp till julavdelningen. Där var det kaos och fullt med folk, men vad mycket julsaker och pynt de hade, helt otroligt!
Jag blev så taggad när jag såg allt! :-)
Jag har tänkt att köpa julstjärnor som hänger ner från taket eftersom att jag har så stora fönster och jag tror att det ser lite plutit ut med små vanliga adventsljusstakar där. Så jag köpte ett par jättefina julstjärnor som man hänger från taket. Jag trodde att det skulle vara svårt att hitta, men jag hittade två direkt.
Sen blev det en del tomtar – stora som små, juldekorationer, ljus med juldekoration, en mysig röd julfilt, en jul dörrmatta som jag ska ha innanför dörren, ljusslinga till balkongen, ja och till och med ett julpåslakan till sängen. Jag får ju inte plats med någon gran, så jag tänkte att då får man gå al in på massa annat pynt istället! :-)
Jag är så nöjd och jag tror att det kommer att bli så himla mysigt.

Det fanns massor utav fina plastgranar där med, Kevin har en lite större lägenhet än mig så han köpte en gran. Om hans vagn var full innan så var den proppfull då! :-)
Sen var vi trötta och klara men nöjda så då avslutade vi med en lunch uppe i restaurangen.
När vi skulle betala fick vi stå i kö i 40 minuter, det var inte så roligt, men det gick ändå bra. Som tur var kunde jag sitta ner för mina ben värkte.
När det äntligen var vår tur la jag upp grejerna på bandet och Kevin packade, vi hade ju två proppfulla vagnar så det tog ju sin lilla stund och som ni kan räkna ut så är jag inte jättesnabb, men jag tänkte att det får ta den tid det tar. Det gick ju bra, så vi hade ett bra teamwork.

När vi var klara var jag alldeles svettig haha, Kevin hämtade som tur var bilen eftersom att vagnarna var fulla och tröga att köra. När jag stod med båda vagnarna och väntade på Kevin åkte ena vagnen iväg ut mot parkeringen och det var jag inte alls beredd på, haha, så jag fick lite smått panik men jag sprang efter den och hann fånga den innan den hann rulla för långt. Det var bara det att den var svintung så det var lite svårt men jag löste det. Jag började typ asgarva efteråt för tänk vad roligt det hade sett ut om någon såg mig, ett CP jagar en proppfull vagn! :D Jag hade nästan önskat att någon hade filmat det! :-)

När Kevin kom lastade han in alla påsar i bilen, tur att allt kom plats, det gällde att packa smart. Sen när vi körde iväg var jag helt slut i både kropp och knopp men så nöjd över dagen.

När vi kom hem till mig var Kevin så snäll och satte upp min nya hall lampa som jag köpte, den blev jättebra och så bra ljus. Sen hjälpte han mig med balkongbelysningen och att sätta upp mina julstjärnor till och med, väldigt snällt. Det blev så mysigt! Men det är det ända jag satt upp, jag tänker att jag ska julpynta och göra fint och julmysigt på fredag, jag ska även städa så det blir extra fint, det ser jag fram emot.

Det är så roligt att köpa julpynt och andra saker till sitt eget hem och ännu roligare var det att packa upp allt sen.

Jul! :D
Var bara tvungen att köpa en liten gullig charkbricka :), sen blev det ett mysigt doftljus och en fin tallrik från Saga Form.
Älskar min stora fruktskål som jag köpte på Gekås, fin detalj i mitt hem.
Lite gott & blandat! :-)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *