Ullared, Jobba över, Storås

Idag är jag ledig från jobbet för idag ska faktiskt jag till Ullared med Kevin och julshoppa. Vi har pratat om att vi ska ta en julshopping runda när det börjar närma sig jul. Visst, Ullared är långt bort men de har ju ALLT, så vi tyckte att det var värt att åka dit. Jag ska köpa julpynt till min lägenhet vilket ska bli jättekul för jag har ingenting på den fronten, och att få handla julpynt till sitt första hem är något speciellt tycker jag. Sen ska jag handla julklappar också, man får ju passa på när man är där. Sen blir det lite annat smått och gott också såklart.
Vi ska åka direkt på morgonen vid klockan åtta, jag ska då ta färdtjänst som vanligt på morgonen fast hem till Kevin istället för till jobbet.
Det ska bli skönt med en ledig dag också, det blir inte så mycket vila dock, men kul blir det! :)
Jag ska inte ha med mig rulle för det är ju bara jag och Kevin, dessutom så behöver vi varsin vagn eftersom att vi alltid handlar så mycket när vi är där. Så ja om ni inte har räknat ut det så kommer jag att få köra en vagn själv. Ingen rullstol + att ett CP ska köra en kundvagn i en hel dag, ja ni hör ju hur det låter, KAOS, hahaha! :D Men det kommer nog att gå bra tror jag, vi tar det lugnt.

Jag tog faktiskt inte ut semester som idag för jag vill spara på mina semesterdagar. Så jag ska jobba in min lediga dag istället. Jag vet, jag blir inte förvånad över mig själv. Så för att det inte skulle bli för mycket att jobba in så delade jag upp mina fyra timmar på fyra dagar. Så nu i måndags och tisdags jobbade jag en timme extra och ska även göra det nästa måndag och tisdag. Jag jobbade alltså från 8 till 13.
Jag trodde att det skulle bli segt och att jag skulle vara supetrött sen. Visst jag var trött men jag tyckte att det gick förvånatsvärt fort ändå. Speciellt från klockan 12 till klockan 13, jag trodde att det skulle vara den segaste timmen men den bara sprang iväg, det kändes så konstigt men samtidigt skönt. Sen igår (onsdags) var jag jättetrött vid 12 istället, men då var det skönt att jag fick gå hem. Då kanske tröttheten kom ikapp efter att ha jobbat övertid i måndags och tisdags.

I helgen ska jag faktiskt till Storås och hälsa på och hänga med Wilma. Det är dessutom Göteborgs Open i helgen. Det är den här stora tävlingsevenemaget i Kviberg som jag tävlade i när jag gick på RG.
Wilma ska tävla på lördag så det ska bli superroligt att titta på henne då.
Det ska bli så roligt att komma till Storås igen också. Min snälla mamma skjutsar ner mig redan på fredag så jag får hela helgen där. Hur jag kommer hem på söndag, det är en annan fråga, personalen kunde tyvärr inte följa med mig till centralen och bussen som på söndag, men det löser nog sig.

Jag ringde till Storås i tisdags. Jag har inte pratat med någon därifrån sen jag slutade, så det såg jag fram emot. Jag fick prata med Ann-Sofie som jobbar på ”mitt” hus. Åh, det var så härligt att få prata med henne igen.
Hon frågade mig om jobbet och om lägenheten osv också frågade jag om hur det är på Storås osv.
Vi pratade lite övergripande, men jag hade velat prata mycket längre med henne om allt möjligt, det hade varit roligt. Det är lättare att prata längre när man ses såklart. Men jag är glad över att jag fick prata med henne igen, även om det inte blev så länge.
Jag hoppas att vi ses någon gång så vi kan prata mer, tyvärr så jobbar hon inte i helgen, vilket var lite synd. Men jag får träffa massa andra roliga människor från Storås förhoppningsvis.
När vi hade lagt på insåg jag hur mycket jag saknar att prata med henne och alla andra på Storås, det blev så påtagligt när vi hade pratat. Jag har liksom inte tänkt så mycket på det eftersom att det har varit så mycket annat som har hänt och händer, men nu efter samtalet i tisdags blev det mer påtagligt. Jag saknar liksom det här goa vardagssnacket som vi hade på Storås och det sociala.

En go vecka har det varit hittills och kommer säkert att bli en go fortsättning! :-)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *