Kramar efter 1 år

Igår var en riktig skön dag förutom att det var dåligt väder då. Jag har redan tappat kontrollen över dagarna, jag får liksom redan tänka efter vilken dag det är. Men det är rätt skönt och i söndags slapp jag min söndagsångest, så skönt. 

Jag har känt mig ganska så trött nu i början på sommarlovet. Jag sov liksom till halv elva igår, det brukar jag inte göra. Men det var jätteskönt att kunna sova och gå upp när man vill. 

Jag tror att min kropp är ganska så utmattad efter terminen nu, så jag behöver vila! 

Igår var jag bara ute en sväng i det blåsiga vädret och köpte fika och hämtade ut medicin. 

Mormor och morfar skulle nämligen komma på eftermiddagen och hälsa på så jag köpte kanelbullar. 

Tyvärr så kom inte morfar för det hade hänt något hemma hos de som han behövde ta hand om. Men mormor kom och hon har ju tagit två sprutor nu så vi kramades….åh vad härligt det var! Vi har inte kramats på över ett år nu! Det var underbart. Mormor har inte heller varit hemma hos oss på jättelänge så det kändes speciellt (på ett bra sätt) att se mormor inne i vårat hus! :-) 

När mamma och Elliot kom drack vi kaffe och åt kanelbullar. 

Det var verkligen underbart att mormor var hemma hos oss och speciellt att krama henne. 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *