Student dropin, spontan fest, magkaos

Herregud, vilken dag det var i fredags! Kevin tog studenten och jag var bjuden på hans studentfirande. Det var mitt första studentfirande hos en kompis. Det var öppet hus från klockan tre, så jag kom vid halv fyra. Hans kompisar kom först men när jag kom så hade typ alla gått.
Kevin hjälpte mig med lite mat också satt jag i partytältet med hans moster och några till släktingar till honom. Sen fick vi tårta, det var choklad tårta…åh den var så god! Kevin sprang fram och tillbaka hela tiden så det var inte mycket m an fick prata med honom. Men han satt ner vid mitt bord emellanåt och åt tårta så då fick man byta några ord! :)
Sen kom ännu mer släktingar och alla hans kompisar hade gått så då kände jag mig rätt klar där.

Jag måste bara säga det här….vilken fantastisk kompis jag har alltså. Trots att han hade fullt upp med folk överallt så hjälpte han mig med mat och tårta också tog han sig tid att hjälpa mig till Elof när jag skulle hem. <3

Marko och Elliot skulle sova hos Sisko och Göran fredag till lördag så det skulle bara bli jag och mamma på kvällen.
Våran granne Aron, hennes dotter Hilda tog studenten i fredags också. Hennes kompisar skulle komma på kvällen så det skulle bli ett bra ös där.
Aron sa att vi fick komma över om vi ville.
Lite senare gick jag och mamma över och lämnade en blomma och sa grattis till Hilda. Vi skulle egentligen bara gå över och snacka lite och sen gå hem, men nej det blev en hel kväll där. :)

Hildas mamma känner min mamma för de var föräldralediga tillsammans med mig och Hilda. Jag och Hilda är då gamla barndomsvänner kan man säga. Det var många år sedans som vi träffade Hildas mamma (hon bor alltså inte med Hildas pappa). Så vi satt där i partytältet med henne och hennes nya man och några till och pratade.
Hildas kompisar välde in efter hand så det var ett himla liv med hög musik hela kvällen lång på vår gata i Sandared.
Ja, så där satt vi och hade det jättetrevligt ända till klockan elva då min mage balade ur fullständigt med magkatarren. Jag fick det tidigare men jag ville inte gå hem för det var sååå mysigt….sån är jag! :) Men tillslut sa magen ifrån.
Men sån mysig kväll och oj vad roligt vi hade! Härligt när det blev så spontant. Jag visste ju ens inte om att jag skulle gå på Hildas student när jag vaknade i fredags. Jag älskar när det blir så spontant!

Det var en fantastisk kväll trots magkatarr!

Nu längtar jag till min student jättemycket, nu när alla mina jämnåriga tar!

Älskar denna bild!
<3
Grattis till min fantastiska vän
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *