Sommarlovet börjar på topp

Sommarlovet började med en go start med mammas kompis Leila. Hon är också hemma på dagarna just nu så då passar vi på att hänga.
Hon kom och hämtade mig lite efter halv elva i torsdags. Hon hade lite ärenden som hon skulle göra i stan så jag fick hänga med dit först. Det var mycket liv och stoj i stan med tanke på alla studenter.
Innan vi åkte hem till henne åkte vi till Trandared till det nyöppnade sushistället och köpte med oss sushi hem. Väl hemma hos Leila satte vi oss i soffhörnan på hennes altan, och där satt vi resten av dagen och bara chillade, supermysigt! Först åt vi sushin för vi var jättehungriga. Den sushin…alltså OMG! Så lyxigt upplagd och så fin, vi ville nästan inte äta upp den så fin såg den ut. Den var supergod också, lite annorlunda, men det var en riktig fin och lyxig sushi.

Jag hade med mig SkipBo för jag tänkte att det kunde vi spela men när vi var på stan köpte Leila ett eget SkipBo genom mina rekommendationer! :) Så det var ju kul att hon också köpte ett. Hon hade aldrig spelat SkipBo innan så det var kul att få lära henne.
Vi snaskade även på en påse lösgodis som vi hade köpt på vägen hem.
Livet var på topp med andra ord!
Sen blev vi trötta så vi la oss i varsitt hörn, Leila i soffan och jag i en jätteskön fåtölj. Där låg vi och njöt och pratade om livet länge, det var fint!
Då tänkte jag ”så underbart med sommarlov”!

Det var en supermysig dag.

Hur fint? <3
En godis var inte CP anpassad! :D
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *