Lite bilder från husvagnen

Här kommer mer bilder från husvagnen, b.l.a från min födelsedag. De har leggat i kameran den stora.

Mat på smögenbron

Mat på smögenbryggan

Stannade på en pir så Elliot fick röra sig lite, jag satt i solen. Det var gött. Såg havet.

Stannade på en pir så Elliot fick röra sig lite, jag satt i solen. Det var gött. Såg havet.

Glasskafe på smögenbron

Glasskafe på smögenbryggan, glassen hunder, det var jættegott, kan äta det en gång till, så gott var det/den, mums.

 

image

Snart åka till Kungshamn och käka middag på en resturang på min födelsedag som jag ville, och som vi gjorde förra året, fast inte där då :). Vi tänkte ta det i Smögen när vi var där, först, men sen åkte vi till Kungshamn. Vi satt ute, innan vi åkte till husvagnen igen. Mysigt!

Elliot i sanden på campingen :)

Elliot i sanden på campingen :)

Fyller år, jippi! Marko och mamma grattade mig på sängen :D

Fyller år, jippi! Marko och mamma grattade mig på sängen :D

Badat i havet, på tisdagen :)

Badat i havet, på tisdagen :)

I fredags fiskade jag krabbor med Marko och sen mamma, vi har u den precis nedanför/på snedden till våran husvagn, där alla är dygnet runt, som jag sa i videon, som jag gjorde i husvagnen, på min födelsedag, det var mysigt. När jag och Marko fiskade så hämtade mamma och Elliot en håv till oss, för vi märkte att vi behövde det sen, det gick mycket lättare med en håv, Elliot höll i håven. Men innan vi fiskade köpte vi fiskespö, räkor och en krabb hink i den lila butiken på campingen tillsammans, det var mysigt.

I fredags fiskade jag krabbor med Marko och sen mamma, vi har u den precis nedanför/på snedden till våran husvagn, där alla är dygnet runt, som jag sa i videon, som jag gjorde i husvagnen, på min födelsedag, det var mysigt. När jag och Marko fiskade så hämtade mamma och Elliot en håv till oss, för vi märkte att vi behövde det sen, det gick mycket lättare med en håv, Elliot höll i håven. Men innan vi fiskade köpte vi fiskespö, räkor och en krabb hink i den lila butiken på campingen tillsammans, det var mysigt.

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *