Fashion: Kalas kläder av mormor b.l.a

Jag önskade mig blusar av mormor i födelsepresent för att ha b.l.a i 7:a, kul och komma snygg och fräsh till högstadiet/7:an tycker jag, och titta vad mycket jag fick, jättefina blussar ju och kläder ju. Tack så mycket mormor! Jag ville ha på mig de ute, skulle bli så snyggt och fräsht för er att se kläderna då tyckte jag, eller bara vissa de ute, eller i värsta fall visa de inne på mig men det skulle bli för krångligt ute. Jag ville också visa er hur de satt på, men det blir lite då och då när jag har på mig de i sommar eller till 7:an.

image

Bakifrån, texten står i gummi, coolt va?

ö Bakifrån, texten står i gummi, coolt va?

Träningslinne, Adidas

Träningslinne, Adidas

image

Ljusa jeans från mamma & Marko i husvagnen på min födelsedag!  Bara de jag inte fick av mormor, ville bara vissa er de i det här fashion inlägget, fast jag har det i min videoblogg i husvagnen.

Ljusa jeans från mamma & Marko i husvagnen på min födelsedag!
Bara de jag inte fick av mormor, ville bara vissa er de i det här fashion inlägget, fast jag har det i min videoblogg i husvagnen.

Tröjan fick jag också av mormor i samma paket, de hänger inte ihop men de är snygga tillsammans.

Tröjan fick jag också av mormor i samma paket, de hänger inte ihop men de är snygga tillsammans.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *