13-års kalas hos mamma

I söndags hade vi kalas hemma hos mamma. Det var så varmt ute så vi satt ute i skuggan, hela familjen kom förutom två barn och två vuxna. Vi åt pastasallad, det var gott. Sen öppnade jag paketer (presenterna på bild). Mari och Martin hjälpte mig och fixa med en sak där inne/nere på min MacBook, som jag fick av de och Ulla-Britt. Mamma hade gjort en jordgubbstårta med hjärt strösset på, det var som en dröm. Mari, Martin, och Ulla-Britt kom med Sisko och Göran, det var en liten bonus. Det var ju så varmt så när alla hade åkt, så stannade Löfarna och så ville jag bada, men mamma och Marko hade inte tid för de skulle plocka ihop efter kallaset. Så Mari, Ulla-Brit och Sisko följde med mig till stranden, det var jättesnällt. I vattnet var det jätteskönt så jag låg i länge, för att svalka mig.

När vi kom tillbakae pratade vi lite innan de åkte. På kvällen satt jag, mamma och Marko ute på balkongsoffan och snackade till tio, det var jättemysigt och det var jättevarmt ute, jag satt i mitten mellan de. Igår vaknade jag klockan kvart i elva, omg! Ovanligt av mig, men vi viste att det var p.g.a alla kalas och att det blev att jag var uppe sent. Det var så konstigt när jag gick och la mig, först var jag jättevarm fast mamma hade öppnat fönstret och lagt mitt tecke på halva min kropp, det var härligt speciellt när det var så varmt ute, men sen blev jag kall, och sen blev jag varm igen precis som jag var när jag gick och la mig, konstigt… :/ Mitt tips är att skölja handlederna med kallt vatten, det svalkade av hela mig, men jag gjorde det inte förra natten, sen när jag blev så varm igen som jag berättade, för jag tänkte inte på det då, men testa det nästa gång, det hjälper, jag lovar. Det var mysigt när de regnade, när jag gick och la mig, det smatrade på rutan till mitt rum, det var mysigt, jag och Marko var ute på balkongen när det regnade så, innan jag gick och la mig,  Tack för ett underbart kalas och alla fina presenter, med god mat!

Ockå fick jag massor av fina och hätliga kort också, men de har jag inte lagt ut kort på, om ni vill ha det, så får ni gärna kontakta mig :).

Igår testade jag den nya cyckel banan i sjömrken med Elon och Elliot var i sin cykel vagn medan mamma och Marko cyklade, vi cyklade till pappa. Det var coolt och härligt, det gick så snabbt också.

Tårtan med hjärtströssel på, mums! :)

Tårtan med hjärtströssel på, mums! :)

image

:)

:)

Bevis på att jag har badat :)

Bevis på att jag har badat :)

Bada :D

Bada :D

Mari, Martin & Ulla-Britt present.

Mari, Martin & Ulla-Britt present.

image

Elon på bron

Elon på bron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testar cykel banan för första gången.

Testar cykel banan för första gången.

Busar med Elliot på kalaset

Busar med Elliot på kalaset

Kalas

Kalas

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *