Mitt kalas hos pappa & Jenny

Igår kom vi hem från husvagnen/paradiset, det har varit en underbar vecka. Mamma lämnade mig hos pappa på vägen hem, för vi hade kalas här igår för mig. I Ramsvik var det lite halv kast väder men när vi kom hit så slog bara värmen emot mig, gud vad varmt. Det är alltid det på mitt kalas hos pappa. Gästerna sa till mig när de kom ”som alltid är det fint vänder på din ”födelsedag” men måste du beställa 30 grader varmt?” Hihi! :-). Vi sat ute och åt langång, man fick varsin, (bild på den nedanför), det är ungefär som smörgåstårta fast small och inte flera lager smörgås, eller vad man säger, men som sagt det var jättegot. Sen tog vi presenterna utomhus som med maten, det var jättemysigt. Jag fick så fina presenter. Jag fick en speciell present av mina bästa pappa och Jenny det var en Apple Watch, jag blev jätteglad. Den är gör cool, jag och pappa gejade med den på kvällen, och synkade den med min mobil, (jag kanske lägger upp de här på bloggen någon dag;)). Sen åt vi tårta, den var jättegod. Det stod  ”THIS IS HOW I MAKE MY WAY ALICE 13 ÅR!!!” På. Snart börjar mitt andra kalas i sandared :D.

Appel watch

Appel watch

Min tårta, de söng för mig innan vi tog tårta, och sen fick jag blåsa ut ljuset. :)

Min tårta, de söng för mig innan vi tog tårta, och sen fick jag blåsa ut ljuset. :)

image

image

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *