Lite mer bilder från ”klassresan 6B”

Lite till bilder….

Jag och mina två kompisar, de jag skulle sova med, vi åkte sagoslottet också, det glömde jag säga. Vi hade en lyckta på vår vagn där back, jag satt i mitten. Det var ett mysig ljus och en mysig åktur.

På festningen fick jag vara med och hålla kol på tiden för det skulle en i gruppen göra. Gå in i celler och göra fysiska saker var inget för mig. Vissa var jag med på men vissa satt jag där ute eller hejade där inne i cellerna. Innan vi fick göra saker och när vi hade ätit pratade våra ledare och visade runt oss bland sten och grus, i huset.

Fästningen

Fästningen

klassresa71

Vi var inne i fängelse hålorna. Grovt bus = Mörk cell, Bus= Ljus cell

Vi var inne i fängelse hålorna. Grovt bus = Mörk cell, Bus= Ljus cell

klassresa74KLASSRESA75

Runda kullor från danskarna i krig mot Sverige, samma sak på huset, sitter kvar än idag.

Runda kullor från danskarna i krig mot Sverige, samma sak på huset, sitter kvar än idag.

 

 

Klassen ute på fästningen, vi tog en grupp bild när alla låg i ett nätt på universeum också :)

Klassen ute på fästningen, vi tog en grupp bild när alla låg i ett nätt på universeum också :) Ser du mig i rullstolen i mitten till höger? :)

 

liseberg

Åk tjejerna på Liseberg

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *