Skolan: 9:00 går bussen

I onsdags så var det fotbollsturnering, vi fick bra väder och jag fick ett rosa band som våra tjejer hade på sig så jag var ”med” fast i en rullstol :). Jag fick med mig pastasallad och varm choklad, det var gott. Jag kom hem klockan ett på eftermiddagen, kort dag, det var gött.

Vet du vad vi ska göra i morgon? Så klart du inte vet :). Vi ska på klassresa med klassen till Göteborg. Klassföräldrarna är med, min mamma är inte klassföräldrer men hon kör min rullstol. Vi ska sova över på hotell för det fanns inga vandrarhem. Så jag sover med mina fyra kompisar i ett hotellrum, jag sover själv för första gången jag har bara sovit över hos min släkt/familj. Så det ska bli  spännande och kul att få klara sig själv en kväll, en natt och en morgon, på morgonen äter vi hotell frukost. Och på söndagen åker vi båt till Elfsborgs fästning och sen en överraskning. Det ska bli så kul och så spännande.

Mamma är med under hella dagen i morgon och på söndag kommer klassföräldrarna hjälpa mig bara. Ser fram emot i morgon! :) Då vet ni var jag är om jag inte bloggar i helgen. Ryggsäcken är packad och klar. Vi kommer inte släppa runt på den på Liseberg utan en av klassföräldrana tar de till hotellet där vi ska bo. Vi kommer äta middag på Liseberg och åka buss eller något annan till hotellet klockan halv tio, så det blir en sen kväll.

Jag har en liten fråga till dig som du gärna får svara på här, mailen eller Twitter:
Jag kommer göra videos med mina hjälpmedel m.m som jag brukar (seriösa videos), men min fråga är:
Vill du att jag gör videos när jag är på semester eller som nu i Göteborg? (oseriösa videos?)
Om du vill det 
så gör jag det, både och i så fall?, Tack! :)
Ha en bra helg och tryck till om videoinläggen, tack! :)

Bookmark the permalink.

3 Responses to Skolan: 9:00 går bussen

 1. Monica says:

  Hej Du Härliga tjej..
  Har nyss hittat din blogg via ett reportage om dig i en tidning. Kommer att titta in till dig igen. Blir spännande att se vad du gör och hittar på.
  Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde visa dina hjälpmedel via videos.
  Hoppas att resan till Göteborg blev så kul som ni drömmer om.
  Varm hälsning / Monica

  • Alice says:

   Hej Monica! Jag tackar så mycket för din fina kommentar. Jag har skickat ett mail till dig, som du gärna får läsa, tack! :)

   Varm hälsning /Alice

 2. SpeLinnea says:

  Åh vad spännande med skolresa! När jag gick i sexan åkte min klass till Skara sommarland. Det låter i ärlighetens namn mer spännande med Göteborg. :)

  Jag tycker dina videor hittills varit jättebra och ser gärna också mer vloggvideor, alltså vardagsvideor.

  Ha det fint i helgen!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *