Livet Som Arbetslös!

Det känns som att denna veckan har gått jättelångsamt, faktiskt, men det är inte så att ”åh vad denna veckan har gått långsamt, suck” utan nu gillar jag när veckorna går långsamt, nu när jag går hemma. Denna veckan har jag haft fullt upp, och då kan man tänka sig att jag borde känna tvärtom, att den har gått fort, men konstigt nog har den inte det, det känns som att måndag är jättelångt bort.

Om ni tror att jag ligger på latsidan nu när jag är arbetslös så tror ni fel! Inte denna vecka iallafall! Det har hänt något exakt varje dag denna veckan, men jag tror att jag mår bra av det också, eller jag vet det för nu såhär i slutet på veckan känner jag ”gud vilken bra vecka det har varit”. Jag hade inte mått bra av att bara gå hemma då jag är en social person, öven om jag gör det också såklart. Det är ju det jag behöver också, att bara vara, och det får jag även om det händer mycket ändå, men jag tänker att jag mår bra av den balansen liksom.

I måndags var jag på botoxen om ni minns, efter bara 30 minuter kände jag inte av botoxen längre i vaden (att det spände osv) så det var skönt. Resten av dagen tog jag det lugnt, lagade lite mat och bara va. I tisdags körde jag gymmet på morgonen, innan frukost och hemtjänst. Ni kanske tänker ”why? Du har ju hela dagen på dig”. Men det är så skönt att ha det gjort och sen kan man bara chilla resten av dagen och eftermiddagen. Men samtidigt så är det också skönt att gå upp senare och bara ha en mysmorgon också, ja jag gillar båda delarna!

I tisdags efter gymmet åkte jag till min kurator igen, till Habiliteringen, jag går ju dit varje tisdag nu mera. Vi pratar om livet men hon hjälper mig också med ansökningar osv. Som jag har nämt innan här på bloggen så har hon tipsat mig om en bok som vi läser nu tillsammans, fast på varsitt håll också diskuterar vi den när vi ses. Den heter ”Lev mer – tänk mindre” och är lite åt KBT-hållet, väldigt bra bok, och i tisdags diskuterade vi första kapitlet. Det är härligt när man läser samma bok så man kan diskutera innehållet med någon.
Vi ska läsa ut andra kapitlet till nästa tisdag.

På kvällen kom Elliot och mamma till mig och höll mig middagssällskap vilket jag uppskattar väldigt mycket, speciellt nu när det är lite brist på det sociala! :)

I onsdags skulle jag gå och prata om mina känslor och tankar igen nere i stan. Jag har verkligen längtat dit då jag har varit lite nere och ledsen det senaste till och från, jag har känt att jag har behövt prata av mig med någon utomstående den senaste veckan så det var så skönt att det äntligen var dax i onsdags. Det är inget allvarligt som jag har sagt innan, men jag är en tjej med mycket känslor och tankar, både på gott och ont! :) Och jag mådde så himla bra när jag åkte därifrån i onsdags, det var så skönt att få lätta på hjärtat lite och få prata om det jobbiga och jag älskar att komma dit och prata med henne. Det kändes som att hon masserade min själ, hahaha! :-) :D

I torsdags, igår, var jag på Habiliteringen IGEN, det känns som att jag är på habiliteringen hela tiden numera! Iallafall denna veckan! :)
Det var nämligen dax för en ny omgång av vågen. Ni som har hängt med ett tag vet att jag är lite underviktig och går och väger mig hos henne ungefär var tredje månad för att hålla koll på vikten och förhoppningsvis gå upp lite i vikt med hjälp av tips på mellanmål osv. Tyvärr var siffran precis som i september, jag hade gått ner ett gram, haha! Nä, det är egentligen inte roligt, men det viktigaste är att jag inte går ner mer utan håller min vikt, även om jag behöver gå upp i vikt.

Senare på eftermiddagen fick jag besök av min kära far som kom och hälsade på mig lite, det var jättemysigt och härligt att få prata med honom lite!

Idag, fredag, händer det roliga saker här i min lilla etta i Borås! :D Kevin kommer nämligen till mig, redan klockan 10 också ska vi hänga HELA dagen! Det blir supermysig! Vi ska julpynta och julstäda, eller rättare sagt han ska hjälpa mig att storstäda och sen ska jag få lite julstämning här hemma, det är så gulligt att han vill hjälpa mig med julpyntet och framför allt med storstädningen. Vi ska inte bara svettas i städning och julpynt utan vi ska gotta oss också, vi ska baka och jag har köpt massor utav gott som vi ska unna oss, ost, choklad, dricka och bara massor utav mys blir det idag tillsammans med min Borås bästis, helt underbart! <3

Ja det har varit en händelserik men mycket bra vecka, hoppas att eran vecka också varit bra. Ingen massage i veckan kanske ni tänker, hahaha, nej ingen massage denna veckan, däremot nästa vecka, en 90 minuter lång sådan! :-)

Det känns som att det ända jag gör är att åka till Habiliteringen, gymma och gå på massage, hahaha, men det är helt underbart!

Trevlig helg!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *