Lugnare veckor – CP kroppen tackar

Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna, vilket har varit ganska skönt faktiskt. Veckorna rullar på, jobbet rullar på, hemtjänsten har skärpt sig så den rullar också på nu vilket är skönt. Nu har jag jobbat med mina nya arbetstider (8:00 till 12:30) i nästan två veckor och jag ska erkänna att det är det bästa beslut jag har tagit på länge. Det är så skönt att gå hem när klockan bara är halv ett, det känns som att jag går hem tidigare varje dag, men det gör jag ju inte för det är så mina dagar ser ut. När jag kommer hem brukar jag antingen laga mat beroende på om det är måndag eller torsdag, eller så sticker jag till gymmet en sväng eller så lägger jag mig bara i sängen och tittar på Netflix, det är så skönt det med! :-) Jag känner att jag har mer fritid nu och mer tid till mig själv, vilket är en härlig känsla.
Jag känner att jag får mer tid att slappna av på och komma ner i varv, vilket ju är jättehärligt.

Förra helgen var en riktigt lugn helg, kanske lugnaste helgen på länge. Även om jag inte gör något på en helg brukar det alltid hända något och jag brukar alltid träffa någon, nästan iallafall. Jag och mamma hade pratat lite löst om att ses, hon hade dessutom Elliot. Men vi hade inte bestämt något utan att vi hör av oss om det är så. Men redan i fredags kväll kände jag för att bara vara själv i helgen, jag hade absolut ingenting på hela lördagen eller söndagen, men det kändes bara skönt. I lördags kommer jag faktiskt inte riktigt ihåg vad jag gjorde men jag minns att jag inte gick ut på hela dagen, haha, jag bara låg i sängen hela dagen vad jag minns, åh det var så skönt. Sen på kvällen lyxade jag lite och beställde hem pizza och låg och kollade på säsongspremiären av Lets Dance under min värmefilt, det var jätteskönt. I söndags var dagen ungefär likadan, men då var jag på gymmet en timma iallafall, det var det ända jag gjorde på hela helgen. Jag träffade inte en enda människa på hela helgen förutom hemtjänsten och några på gymmet då, men annars var jag i min egna lilla bubbla vilket var så skönt och jag tror att jag behövde det med. Jag kände mig iallafall så utvilad på måndagen!

Denna veckan har det inte hänt mycket heller, jag har mest jobbat, gymmat och tittat på Netflix känns det som. I onsdags kom inte pappa och familjen heller för de var i Paris de gottegrisarna. :-) Så i onsdags blev det en lugn eftermiddag och kväll också. Jag känner att jag har behövt dessa veckor nu när det har varit lite lugnare och chilla lite. Det känns faktiskt som att det har blivit lugnare efter att jag bytt mina tider konstigt nog. Men jag känner att jag behöver den vilan och återhämtningen efter några intensiva veckor, CP kroppen har behövt det har det känts som och det har jag lyssnat på! Nu känner jag mig pigg och återhämtad faktiskt, vilket är skönt. Jag brukar vara så himla trött i slutet av veckorna, men denna veckan är jag faktiskt inte det. Orken och energin finns kvar även nu när det börjar lukta helg, vilket är skönt. Men jag tror att det har mycket med ljuset faktiskt, man blir piggare och får mycket energi av det.

I helgen ska jag och mamma äta våfflor, det blir mysigt och gott! :) Vad ska ni hitta på?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *