Lugnt & härligt lov

I tisdags så var jag hemma själv för nu har Elliot börjat på förskolan lite smått. Så det var kul att vara ensam hemma. Sen efter en stund kom min kompis, och vi hängde lite och käkade lunch tillsammans. Efter det gick hon hem igen och då chillade jag lite innan dagis killen och Marko kom hem. Efter det så kom Frida och hälsade på mig, för vi hade bestämt att vi skulle träffas vid påsk, så det var mysigt. Vi var på mitt rum och pratade samtidigt som vi målade naglarna. Frida gav mig ett jättesöt påskägg med bara massor av godisar i! :)
Tack för en mysig stund Frida! :)

Igår var Elliot på dagis (förskolan, förlåt) ;) själv i två timmar. Det var spännande. Så då var bara jag och Marko hemma. Sen fick jag följa med att hämta honom för första gången, det var roligt. Nu är Marko och lämnar honom igen för ytligare två timmar själv, spännande!

Efter mellanmålet igår så körde Marko och Elliot in mig till mammas och pappas jobb, för jag skulle träna sen på Frskis och Svettis. Jag träffade Pappa, det var mysigt och jag träffade också Frida igen, det var kul. Träningen idag var jättesvettig, phu…vad jag blev svettig! :)

Titta vad sött påskägg! :) <3

Titta vad sött påskägg! :) <3

Bookmark the permalink.

One Response to Lugnt & härligt lov

  1. Frida Johansson says:

    Tack själv goa Alice! Kram :) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *