Sista dagarna på lovet

Det känns som allt har gått i ett efter det sista blogginlägget jag gjorde i onsdags. I torsdags så kom Jenny och Lance och hämtade mig efter lunch för att vi hade bestämt att vi skulle bada på Sandaredsbadet. Jag skulle vara hos pappa i helgen så det passade ju bra. Det var jättemysigt att bada, vi var bara i den lilla varma bassängen för Lance. Jag kunde ju inte simma men det var ändå okej, det var ju varmt och gött! ;) Efter att vi hade gått upp och gjort iordning oss så åkte vi hem. Vi var jättetrötta som man brukar bli efter badet (iallafall jag), Lance var också trött så Jenny la honom direkt. Efter det var vi lata framför tv och drack te. Så den eftermiddagen och när pappa kom hem var vi bara hemma.

I fredags hade vi en chill morgon, en kille skulle komma hem till oss och fixa en sak så vi fick vara hemma tills han kom. När han hade gått så tog vi oss i kragen och åkte in till Borås och tog en lunch på The Company, det var gott! Det var jättemysigt att äta lunch där! När vi var mätta och goda gick vi en promenad i den härliga solen. Innan vi åkte hem köpte vi mjukglass med kålasås och när vi kom hem så satte jag och Jenny oss i solen och åt våra glassar, det var verkligen vårkännsla på den :). Sen blev det fredagsmys!!!

Igår lördags så, nej nej Alice…det är ju lördag idag! Jag har haft söndagskännsla hela dagen idag, buh! :)) Men iallafall idag då så åkte vi till djurparken, det var mysigt. Nu har vi lördagsmys med god mat.

Imorgon så kommer mamma och hämtar mig för då ska vi pyssla hos Gunnila med mammas jobbar kompisar som vi brukar, det blir härligt med lite vårpyssel, och vi ska ta med oss egen lunch, det bli mysigt.

Mitt lov har varit underbart! :)

image image image

image image image image image

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *