Jag rekommenderar pyssel

Det var jättetrevligt i söndags när vi var och pyssla. Jag gjorde något som jag aldrig hade gjort innan, jag gjorde en tavla av servetter. Jag vet, jag har inte hört talas om det innan heller… Man gör så att man tar en helt vanlig liten eller stor målarduk med lim på, sen lägger man en servett på också limmar man utåt, skit lät och det går jättesnabbt. Jag har min tavla i mitt rum oss pappa nu, för den passar bäst där. Det ser verkligen ut som en riktig tavla. Jag tyckte den blev så fin, jag blev så nöjd! Eller vad tycker ni? :) Ett rekommenderat tips från mig! ;)

IMG_5958

Bookmark the permalink.

One Response to Jag rekommenderar pyssel

  1. Eva says:

    Vilken fin tavla! Så smart sätt om man inte är någon bra konstnär. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *