Mitt handikapp: Mitt nya schema

Jag har varit hemma första gången själv på en vardagsmorgon, whoho! Jag kommer att vara det varannan fredag när jag är hos mamma nu mera, för då har jag sovmorgon och Marko och Elliot åker till dagis (jag säger ”dagis” på  min blogg:)) och jag vill ha sovmorgon. Så igår när de åkte så klev jag upp ungefär vid halv åtta, och det var jätteskönt att vara hemma själv. Jag åt chiapuddding som var bara att ta ut från kylen, sen satte jag mig i soffan och chillade när jag var klar med allt.

Sen orkade jag inte vänta längre så jag gick ner och tog på mig. Jag har svårt att knäppa jackan så jag försökte med det i säkert fem sex minuter, och sen tänkte jag när jag inte hade lyckats att ”en sista gång sen skiter jag i det”, och det blev så efter sista gången också. Jag skulle åka Elon ner så jag tog min vätska i knät eftersom att jag har svårt att lägga den i Elonvätskan, så den värmde ju lite också. Det spöregnade på morgonen, men när jag skulle åka så slutade och jag klarade mig ända ner till skolan, vilken tur jag hade. Sen tog jag Elon hem. Så stolt jag är över mig själv för att jag klarade en morgon så bra själv, för att vara första gången. :) Som jag har börjat tänka ”om man inte vågar eller inte testar, så utvecklas man inte!” och det är sant tycker jag!

Jag har ingen taxi på morgonen nu mera för jag har börjat åka med Elliot och Marko ner till skolan på morgonen, och jag kommer jättetidigt, ungefär vid halv åtta, så de släpper bara ut mig ur bilen också går jag in. När jag kommer in i skolan så är korridorerna helt tomma, man kan nästa höra om ett sugrör

skulle åka ner på golvet. Men det är jätteskönt tycker jag att vara så tidig. Då sätter jag mig i koridoren och grejar med min dator till skolan börjar, det är så skönt. Vi har bara gjort så sen i tisdags, så inte så länge. Nu har mitt nya schema börjat, jippi! :) En bit till att bli så självständig som möjligt!

Hemma! :)

Hemma! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *