Mådde skit igår!

Dagen igår var jobbig. Jag hade sovit jättegott hela natten, men när jag vaknade så kändes det som att jag inte hade sovit alls, jag var som ett vrak. Men jag tog mig i kragen och gick upp. När jag var klar åkte jag till skolan. Jag var verkligen jättetrött, så jag kämpade mig igenom de två första lektionerna, sen bestämde jag mig för att åka hem efter lunch. Försökte att trycka i mig lite mat trots att jag inte var hungrig. Sen åkte jag hem och larmade, då mådde jag verkligen inte bra, jag blev lite ledsen pågrund av hela denna situationen. Annelie kom och hjälpte mig av med ytterkläderna och bäddade ner mig i sängen. Jag hade nog lite feber för jag var jättevarm men samtidigt kall och lite vattnig i ögonen. Jag såg verkligen inte pigg ut. Anneli kom ner med lite macka, frukt och dricka till mig som jag skulle försöka få i mig, det var snällt. Jag satt i min säng och tittade på tv hela dagen.

Sen började mitt ben krampa igen, men det var nog för att jag varit ute i kylan tror jag. Robban och Malin kom in till mig sen efter överlämningen och gav mig lite dricka, macka och höll mig sällskap en liten stund, det kändes bra. Det kändes som jag var helt död, jag var varm, supertrött och bara låg där i min säng och slökollade på tv, jag mådde skit rätt utsagt.. Sen började jag må illa vid sextiden och det betyder då att jag är hungrig, så då kom Robban ner med lite korvstroganoff till mig. Julia kom in till mig lite senare och gav min favoritchoklad till mig, då blev jag så glad. Det var så snällt! Sen låg jag bara där hela kvällen ända tills Malin hjälpte mig att gå och lägga mig. Jag har nog aldrig känt mig så trött och utsliten i hela mitt liv!

Jag tog tempen igår kväll, men jag hade ingen feber, konstigt för jag var verkligen jättevarm när jag skulle gå och lägga mig. Men Malin sa att man kan känna så ibland.

Alltså Storås personalen är så gulliga, snälla och tar hand om mig, jag är så tacksam!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *