Vad sa min läkare?

Igår var dagen som de tidigare dagarna har varit ungefär. Jag åt frukost vid halv elva ungefär, men sen åt jag inget förrän klockan fem, jag var liksom inte hungrig. Läkaren skulle ju ringa till mamma igår, det var den dagen som jag hade längtat efter i en hel vecka. Mamma ringde mig när hon hade pratat med min läkare. Ni vet att jag har sagt att vi inte har så bra kontakt med min läkare tyvärr, men samtalet igår gick jättebra. Läkaren sa att jag ska äta ipren och alvedon ihop tre gånger om dagen (den kombon är mer effektiv) , det har jag börjat med idag, och att jag ska börja äta mina magtabletter igen eftersom att magen kan balla ur av alvedon och ipren, det är bäst eftersom att min mage är lite känslig. Sen ska jag även öka min dos på min medicin även på lunchen. Sen sa min läkare att jag ska på höftrönken den 5 december (även om detta inte hade hänt så skulle jag på höftrönken ändå) och att vi då ska diskutera botox, om det är aktuellt. Det känns skönt att vi har en plan!
Imorgon fredag har jag även fått en remiss till provtagning på vårdcentralen i Sandared. Jag skulle kanske behöva åka in till Borås sjukhus, men det var skönt att de kunde ta proverna i Sandared, så jag slapp det. Då ska jag få ta prover om jag har någon infektion i kroppen, hjärnbrist eller något annat. Det känns jätteskönt att jag får komma dit imorgon och ta de här proverna. Jag har inte fått någon tid, så jag och mamma får bara sätta oss där någon gång under dagen och vänta.

Mamma frågade mig om jag ville att hon skulle komma och hämta mig som igår eller som idag då. Jag sa det att jag får ju mer hjälp här än hemma, eftersom att mamma och även Marko jobbar nu. Men samtidigt tyckte jag att det vore skönt att komma hem. Men mamma frågade mormor om hon kunde komma till mig vid lunch som idag då, för hon skulle ändå hämta Elliot på eftermiddagen. Beroende på om hon kunde komma tidigare så skulle jag komna hem annars skulle mamma komma och hämta mig som idag då. Men mormor kunde komma och ge mig lunch och hålla mig sällskap. Så mamma kom och hämta mig på kvällen igår efter att en personal på Storås hade hjälpt mig att duscha och efter middagen. Det var så mysigt att krama mamma igen! Vi åkte hem och satte oss vid tv och drack te och tittade på Bonde Söker Fru, det var mysigt.

Idag ringde jag mamma när jag vaknade också kom hon hem från jobbet och hjälpe mig upp och hjälpte mig med frukost. Det var snällt. Snart kommer mormor, det blir mysigt!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *