Provtagning på vårdcentralen

Jag blev så glad i morse när jag såg att det var snö ute, så härlig, det lyser upp vardagen lite! Hoppas att det håller i sig till 1 advent, det vore så mysigt!
I morse var jag på vårdcentralen, mamma var också med. Jag skulle ta prover. Vi kom in bara efter fem minuter, sen stack hon sjuksköterskan mig i ett blodkärl, tog blodet i olika rör och sen satte hon ett plåster på min arm och sen var det klart. Så det gick fort och smidigt. Jag trodde att jag skulle få reda på om jag hade brist på något t,ex järnbrist (hjärnbrist som jag skrev innan, haha) redan där idag men det fick jag inte. Mormor trodde att jag kanske hade järnbrist, för igår blev jag helt plötsligt jättetrött när mormor var här, så jag var tvungna att lägga mig i soffan och slutna mina ögonen, jag var så trött. Jag brukar ju inte kunna sova på dagen men igår somnade jag nog en liten stund innan mormor hämtade Elliot. Jag låg bara där i soffan och stirrade i två timmar, jag va supertrött, det är inte likt mig…så vi får se vad provsvaren visar.
Det var jättemysigt att mormor var hos mig igår och tog hand om mig!
Nu svischar vi mellan dagarna här lite, hihi, men idag efter vårdcentralen så hjälpte mamma mig till soffan och tog ner lite fika, mediciner och mat till mig. Idag blir det pastasallad för eftersom att jag inte kan värma mat, det blir gott. Så mamma satte den i en kylbox bredvid mig i soffan så den är kall och god. Idag ska jag nämligen vara hemma själv hela dagen. Mamma fixar och donar åt mig, jag är så tacksam!

I kväll ska Marko på julbord så då är jag, mamma och Elliot hemma själva. Då ska jag och mamma lyxa med att köpa hem sushi faktiskt, det blir gött :-) Sen ska vi ha myskväll framför idol!

Tack så mycket för alla fina kommentarer och sms jag får just nu och att ni bryr er så mycket om mig, det gör mig så glad! Jag känner mig så älskad!

Trevlig fredag!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *