Vi får komma in i buren!

(Nu får ni äntligen läsa om något annat än om mina problem just nu..hihi)
Nu har jag fått reda på att vi i musikhjälpen gruppen ska åka till Lund i december och att vi till och med får komma in i buren, visst är det fräckt! Det var ju det målet som vi strävade efter! Tänk att vi ska få komma in i musikhjälpenburen, det är ju  skithäftigt! Det man har sett på tv ska man vara inne i snart, och jag, mamma och Marko har till och med stått utanför och tittat in i buren när de var i Jönköping. Men nu blir det inne i buren, så häftigt! Jag ska vara med i livetv och liveradio, så himla coolt! Det är en extra häftig känsla när det är vi på RG som verkligen har kämpat och samlat ihop de här pengarna och gjort så många armband tillsammans. Det är också ett sånt viktigt ämne, och vi på RG vet ju precis hur det är att leva med ett funktionshinder, men att vi har det så bra här i Sverige och inte lever med en skada i fattiga länder, där sånna som vi inte får den möjligheten och hjälpen som de behöver i sitt land, som vi i Sverige får – det är tragiskt. Då är det extra viktigt att hjälpa till till en bättre värld för barn med fiktionsnedsättningar i u-länder. Därför känns det extra coolt att stödja en sån sak som man kan relatera till sig själv. Nu har vi fått in ca 32.000 kronor vilket är så sjuk, och vi ligger än så länge på 10 plats på bästa/högsta insamlingar på musikhjälpens hemsida. Men mer pengar skadar inte! Vi är så tacksamma!

Årets tema: Alla har rätt att funka olika

Tack också till alla er som köpt armband av mig, om ni vill så går det fortfarande att köpa armband för 75kr, kontakta mig för mer information!
Text på armbandet: Funka<3mh18

Bookmark the permalink.

2 Responses to Vi får komma in i buren!

  1. Matilda Löwenborg says:

    Vad roligt för er. Vet ni vilken tid och dag ni kommer få vara med i buren? Så man vet när man ska hålla utkik.

    Lycka till med er insamling. Spännande att se hur mycket slutsumman blir.

  2. Mari says:

    Åh vad roligt att ni ska komma in i buren! Skriv när du vet vilken tid och dag, så att vi kan kolla på dig 😊 Jag vill såklart köpa ett armband av dig, men jag hör av mig på messenger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *