Marko 40 år!

I onsdags fyllde Marko 40 år! Om det inte var corona så skulle vi varit i Spanien nu, vi skulle åkt dit i tisdags kväll. Det känns lite surt men vad ska man göra? För er som läst mitt förra inlägg vet att jag kom hem i tisdags.

I onsdags klockan kvart i sju kom mamma och Elliot ner och väckte mig, vi gick vi upp och gick in och sjöng för Marko med födelsedagsbrickan i högsta hugg. Sjunga är inte min starkaste sida, speciellt inte när jag är nyvaken, hihi! Men det är tanken som räknas! :)
Efter firandet åt jag frukost och chillade i soffan då jag fick reda på att jag hade fått ledigt på grund av att elevhemmet stängde i tisdags. Men jag var ändå glad att jag var uppe för då kunde jag börja plugga tidigt (som jag berättade i mitt förra inlägg). Mamma och Elliot åkte till dagis och jobbet, Marko hade tagit ledigt, men han var inte hemma på hela dagen nästan, så jag fick verkligen bra studiero.

På eftermiddagen när Marko hämtat Elliot på dagis chillade vi lite, blåste upp ballonger och lite så. När mamma kom hem gjorde vi iordning en liten bricka med dricka och lite förtugg. Det var ju underbart väder ute så vi var nere på altanen och skålade för Marko. Vi lyssnade på musik och hade det trevligt. Sen cyklade mamma och Elliot iväg för Elliot hade fotboll. Lite senare kom Markos kompis Tomas som skulle spendera Markos 40 årskväll tillsammans med oss. Vi satt och gottade och pratade i solen.

Kan ni gissa vad vi skulle äta till middag? Ost-och chark såklart! :-)
När mamma och Elliot kom tillbaka lite senare började vi med ost-och charken, det blev premiär för att sitta ute, det var nice och så gott som vanligt. Vi hade till och med efterrätt, det blev glass med olika tillbehör, blandannat jordnötter och kinapuffar. Väldigt enkelt, men ändå så gott! Vi gick inte in förrän nio, men då frös jag så det var dax.

Resten av kvällen satt vi uppe i sofforna och tjatade, det kändes verkligen inte som en onsdag så det var väldigt härligt!
Det var en mysig kväll!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *