Mina tre guld meningar

Lev livet, var dig själv och umgås med de du tycker om. De här orden tycker jag är bland de viktigaste för att vara lycklig, det är de iallafall för mig. Lev livet som du är och strunt i vad alla andra tycker, de negativa om dig. Va med de du tycker om och de som tycker om dig, och ha kul med de. Vi finns här på jorden som vi är, inte vad alla andra tycker och tänker om oss. Du kan inte ändra på dig själv, och det ska vi inte heller göra för att någon säger det. ”Mött mig nu som jag är”, det är en sång i bibeln och det stämmer så bra tycker jag. Man ska inte bedöma någon utifrån hur någon ser ut eller något utifrån, utan acceptera det. Det är hur man är som person som är det viktigaste tycker jag. Vi måste sluta ha förutfattade meningar om varandra, vi måste få vara de vi är utan att skämmas.

Det är väldigt lätt att säga att man ska vara sig själv, men det är tyvärr inte så lätt idag, med bland annat sociala medier och folk som tycker och tänker. Men försök! Det kommer stärka en så mycket! Vi måste tro mer på oss själva och våga! Jag vet, en människas ord kan förstöra en så mycket, men en människa ska inte få trycka ner dig!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *