Rödtorsk och staden

Igår kom mormor hit och bjöd mig på lunch, väldigt snällt, det blev rödtorsk (torsk med tomatsås och vitlök) med potatismos. Jag har aldrig ätit det så det skulle bli spännande att prova. Jag tyckte det var gott men det är godare med vanlig stekt torsk tycker jag. Men jättesnällt att mormor bjuder mig på lunch! :)
Sen åkte vi in till stan i det underbara vårvädret. Vi gick och strosa lite i affärer. Bland annat i H&M, min favoritbutik. Jag köpte två par byxor, som jag faktiskt behöver och en sommarklämning. Ett par var svarta med resor, äntligen hittar jag resor byxor. Men de var tyvärr för små, så de ska jag byta. Sen hittade jag ett par tjockare blåa tighta, som är så sköna och sitter åt! Innan vi åkte hem bjöd jag mormor på en fika. Jag tog en salted caramel late, också delade vi på en supergod muffins med rinnande choklad i, mums. Sen hade vi gjort två timmar i stan, så vi åkte hemåt! Tiden går alltid så fort när jag och mormor är i stan! :) På kvällen åt vi i familjen hemmagjord pizza, det var gott.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *