Pankaka istället för pricken över i

Jag har haft en underbar lovvecka, jag har hittat på saker varje dag! Min lovvecka skulle toppas med en mysig och rolig helg. Jag är hos mamma och vi skulle ha myst och så här hemma allihop och sen på kvällen skulle Elliot sova oss farmor för att mamma och Marko skulle ut på en grej. Då skulle jag passa på att åka med pappa och gänget till Göteborg och äta middag med släkten på resturang Brasa, och sen skulle han köra hem mig till mamma igen. Imorgon skulle jag vara med Mathilda och äta och fika i Knalleland, så mysig det också. Det skulle vara pricken över i:t på denna härliga vecka, och avsluta den så.
Men imorse fick Elliot magsjuka, så då förstörde det allt! Han har inte varit sjuk på hela vintern, helt otroligt. Vi har inte planerat något på hela vintern på grund av att man gör sig redo på att han kanske ska åka på något, och nu i april när man har planerat saker på en helg då blir han sjuk…stackarn, på en vårmånad när man tror att det ska va över…typiskt. Skulle varit mycket bättre om han blev förkyld istället, för då skulle jag kunna hitta på mina saker, och skönare för han. Skit vilken deppat blogginlägg, men jag ville bara skriva av mig. Här kommer något positivt och det är att jag har haft ett så bra lov trots att jag inte fick avsluta det på topp, och att jag har kommit in på Riksgymnasiet, haha, det kan ingen ta ifrån mig! :D

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *