Mitt handikapp: CP dagar #2

Läs gärna mitt inlägg om ”CP dagar #1” som ligger här nedanför innan du läser det här inlägget, så kommer du att förstå detta inlägget bättre. 

Hur jag känner för det här nu att min kropp gör inte som jag vill ibland och att det kan bl lite knasigt ibland. Jag känner att det här är jag, och jag gör så här för en anledning. Det här kanske låter lite konstigt i era öron men jag kan bara skratta åt det och sen är det bra, för att jag tycker att det är roligt. Om det är något riktigt knasigt eller roligt som jag har gjort och som jag typ as garvar åt, så kan jag berätta det för mina nära och kära för att jag tycker att de också ska få ett härligt skratt, de skrattar såklart med mig och inte emot mig, för jag skrattar ju också. :)

Jag tycker det är så härligt att jag kan göra det, att jag har det i mig. Det tror jag att det är en av mina egenskapar, och det är jag så glad över. Och jag skratta om det när jag är tillsammans med någon, i  situation, oftast är jag med någon så då kan man skratta åt det ihop, det är underbart och roligare tycker jag.

Jag har gjort massor utan knäppa saker i mitt liv som bara jag kan hitta på, som vi har skrattat jättemycket åt.

Därför tror jag att jag gillar att prova ny saker, för jag tycker det är jätteroligt. Som t.e.x en fredagkväll så fick jag bara för mig att krypa under vårt runda vardagsbord som vi har oss pappa av någon anledning. Så jag kröp under där och la mig på rygg, sen visste jag inte hur jag skulle komma upp, och vi skrattade jättemycket, det var så härligt. Samma sak hände hos mamma en gång, vi har ett avlångt lågt sotbord som jag fick också för mig att lägga mig på rygg under, så det gjorde jag också. Och samma sak där, jag visste inte hur jag skulle komma ur, så vi skrattade jättemycket.

Varför gör jag så här? :D

Varför gör jag så här? :D

IMG_6903

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *