Mitt handikapp: CP dagar #1

Alla har bra och dåliga dagar, det har alla. Det har min cp-skada och min kropp också. Ibland är jag i en period men oftast är det bara dag till dag. Som t.e.x jag brukar ibland ha perioder då jag pratar lite mer otydligare, precis har jag varit i en sån period, men ibland kan det bara vara olika från dag till dag. Det här är olika dagar, det går inte i perioder, men ibland när jag laddar min tandborste med tandkräm sådan det se perfekt ut, men ibland så kommer det tandkräm överallt, på tandborsthållaren, en klick i handfatet, jag får på händerna och ibland när jag kommer ut från badrummet så säger mamma att jag har tandkräm på näsan, bara hur gick det till?

Vissa dagar kan jag ha kontroll över mina armar jättebra men ibland kan mina armar flyga ut vart de vill utan att jag vill det. Så är det med mina fingrar också har jag märk det senaste att de inte vill samarbeta och skriva på datorn, men det är yttets sällan det blir så. Inte så mycket nu för tiden men när jag var lite mindre så kunde jag vakna mitt i natten av att mina armar åker ut och innan hade jag en vatten flaska bredvid mig för när jag var liten drack jag mycket vatten på natten, så den åkte ut ganska många gånger på golvet mitt i natten, och min klockradio som jag också hade på mitt bord. Men det är skönt att det var längesedan det hände nu! :)

Det här var del 1, jag kommer att göra en del 2 (#2) av samma inlägg, och det inlägget kommer handla om hur jag reagerar när min kropp gör så här.

Bra dag

Bra dag

Mindre bra dag

Mindre bra dag, då blir det tandkrämstortyr

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *