Mitt handikapp: Hembesök

Idag kom Maria från Habiliteringen hit och kollade mina knäortoser. Vi bestämde det redan i mellandagarna att hon skulle komma hit och några gånger framöver, men mina familjemedlemmar har varit sjuka så vi har fått skjuta upp det bara. Men nu äntligen fick vi ihop det. Hon kom hit på eftermiddagen. Vi tittade på var jag kunde ha mina knäortoser och lite så. Sen tipsa hon om några övningar för ryggen som jag behöver till mitt träningspass. När jag låg i min säng för att hon skulle göra en mini CPU- mätning på mig, det brukar hon alltid göra när vi ses för att ha lite koll. Iallafall då så var Elliot med, han tyckte det var spännande när Maria höll på och grejade med mig. Han fick även hjälpa till att hålla ner mitt ben när Maria skulle lyfta det andra benet, så gulligt.

Sen pratade vi även om medicinen, den har hjälpt så jag inte har ont så mycket, men min stelhet har inte blivit bättre. Men nu har jag och mina runt omkring mig börjat märka att mitt tal har blivit sämre, att det är svårare att höra vad jag säger, så vi ska nog inte öka dosen något mer. Men Maria skulle kolla med läkare och så skulle hon höra av sig.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *