Mitt handikapp: Medicin minskning

Nu ska jag trappa ner långsamt ner till en hel medicin frukost, lunch och middag har läkare kommit fram till. Ni som äter medicin vet ju att det inte går att äta som vanligt och sen dra ner på dosen snabbt, man måste minska successivt, annars mår man inte bra. Det blir lätt med en hel alla tre måltiderna. Det är på grund av mitt tal som vi ska minska ner som jag berättade om i mitt förra inlägget när Maria var hos oss. Egentligen hade jag hoppas på att vi fick trappa ner för att min kropp har blivit bättre, men tyvärr inte. Innan jag började äta baclofen som min medicin heter så åt jag inga mediciner alls…det var skönt att slippa, men sen när jag skulle börja helt plötsligt så var det en konstig känsla, ta ett piller till varje måltid vill ju ingen göra. Men man gör ju det av en anledning.

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *