Mitt handikapp: Höfter & kropp

I torsdags var jag och mamma hos Maria på Habiliteringen för att ge status på min kropp eftersom att jag har haft ont och problem med mina höfter de senaste, och även om vi har ökad upp medicinen till en hel tablett på morgonen så har det inte hjälpt, tyvärr. Samtidigt som vi var där så gjorde hon en mini CPUmätning på mig, och dem resultaten visade positiva, alltså att det var bättre än förra gången med rörligheten i benen, så det var bra.

Min rygg har alltid sett rak och fin ut och Maria brukar kolla den varenda gång när jag är där oavsett vad vi gör, för att ryggen är så himla viktig för allt i kroppen. Nu när hon kände så var hon lite osäker för första gången under hela mitt liv typ, så hon fick känna flera gånger. Men hon tyckte att hon kände en liten buckla tyvärr (eller vad man kallar det, ni förstår säkert). Ryggen påverkar höfterna väldigt mycket. Så nu skall jag få röntga både höfterna och ryggen. Känns väll sådär, men det är bra att de tar tag i sådana viktiga saker. Plus att jag har ökat till en hel tablett medicin på lunchen sen i torsdags.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *