Mitt handikapp: Ortopeden

I fredags var jag hos ortopeden med pappa på morgonen. Vi beställde nya gympaskor, nya skor till sommaren och ett par ”gympaskor” som jag kan ha ute i sommar utan ortoser, som mina vita skor, om ni har sett dem (dem finns det bild på, på bloggen. Jag kommer lägga ut de när jag får de). Det är så oskönt att ha ortoser på sommaren, och foppatofflor som jag hade typ hela förra sommaren är inte så bra. Så de här kommer att bli suvurena i sommar. De är sköna att bara ta på sig snabbt och enkelt också, för orroserna måste jag ha hjälp med.

Jag har inte berättat det här på bloggen, men jag har 10 mm kortare ben på ena sidan, så de har alltid höjt upp mina skor. Men förra gången så la de bara i en kil  i skon, istället för att skicka de på förhöjning, för det brukar ta ungefär tre veckor innan jag får de. Så det har varit smart. Men nu när vi var där i fredags så sa de att en kil är inte bra för mina fötter eftersom att den gör att det inte bättre direkt, det var synd tyckte jag. Så nu är vi till baka på ruta 1 igen. Men jag tycker det är bra att de säger att det inte är bra för mina fötter, så då får man ta skorna på förhöjning och vänta lite längre då bara, det är ju inga problem.

Nästa tid är dagen efter sommaravslutningen på morgonen som i fredags, så då blir det ingen första sommarlovs sovmorgon! :0 :) Men det blir precis lagom till sommarlovet, iallafall.

Här mäter hon mina ben.

Här mäter hon mina ben.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Mitt handikapp: Ortopeden

  1. Frida Johansson says:

    Hoppas att det löser sig bra ändå! :) Jättesnygg outfit också Alice :D Kram :)<3

  2. Annika Adelborg says:

    Så bra att du får sköna skor som är bättre för din fötter! Nu är det snart sommarlov för dig ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *