Vi på konfirmation

I söndags så fick jag gå upp jättetidigt för att mamma, Marko och Elliot skulle hämta mig, för att vi skulle på konfirmation för min kusin, och det tar ett tag ditt så vi fick åka tidigt plus att vi skulle vara där klockan tio. Jag, mormor, morfar, mamma, Marko, Elliot, Peppe och Mickan satt på rad i kyrkan, det var mysigt. Alla konfirmander spelade jättebra teater. Fast det var mycket upp och ner i kyrkan, så där fick vi träna lite! :) Det var två timmar i kyrkan så det var långt tid, men de gjorde jättebra teater (eller vad det kallas). Efter kyrkan åkte vi till ett jättefint församlingshem bredvid vattnet. Där vi åt buffé och en jättegod tårta. Vi hade jättemysigt och jätteroligt. En jättemysig dag hade jag. Jag förlängde nog mitt liv med två dygn då, jag hade så roligt! :D

Fashion: Outfiten för konfirmationen!

Fashion: Outfiten för konfirmationen!

Bookmark the permalink.

One Response to Vi på konfirmation

  1. sisko says:

    Du är så fin som alltid /kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *