Videoblogg: Min vardag

Den här videon handlar om hur saker går till i min vardag hemma. Den här är den bästa videon jag har gjort hittills tycker jag. Jag har kämpat ännu mer med denna än den förra när jag gjorde videon med kläderna som jag blev också så nöjd med. Jag blev jättesvettig när jag gjorde den här videon idag! :) Inte bara att den här var ansträngande att göra utan redigeringen var jättelång, men bakom det här ligger ju det roliga i det förstås. Kommentera gärna vad ni tyckte, det skulle gör mig jätteglad! :)

Bookmark the permalink.

5 Responses to Videoblogg: Min vardag

 1. SpeLinnea says:

  Jättebra video! Att få se vardagliga ting och hur just du hanterar det.

 2. Pappa Daniel says:

  Oj oj oj, vilken VIDEO! Sååå bra, proffsig och informativ. Skön musik har du valt också. Ser redan fram emot nästa video. Bra jobbat min underbara dotter! :-)

 3. Frida Johansson says:

  Så duktig du är Alice! :D

 4. Annika Adelborg says:

  Hej Alice ❤️
  Din video är ju hur bra som helst, det ligger mycket jobb bakom den och då kan alla se hur skickligt du hanterar det vardagliga!!!
  High five till Dig min älsklingsflicka ??

 5. Mari says:

  Superbra video Alice!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *