Mitt handikapp: Mitt liv är inte CP

Jag hade en tuff start på livet som många vet, jag fick en syrebrist som ledde till att jag fick min CP-skada. Min tuffa start på livet har format mig till den jag är idag. Jag har haft motgångar i mitt liv som inte alltid varit så roliga, men av de har jag också lärt mig mycket. Men framför allt har jag haft ett underbart liv med många härliga minnen hittills och människorna runt omkring mig..alltså, vad ska jag säga?! You are so amazing! Trots min tuffa start på livet och mediciner jag tar varje dag så älskar jag mitt liv! Jag vill vara positiv och glad för att vara negativ lönar sig oftast inte, jag vill vara glad och leva mitt liv så som jag vill leva det.
De som var elaka mot mig och mobbade mig, jag vill säga till er att jag tar inte åt mig om vad ni säger, för det här är jag och jag har massor att mål i livet som jag SKA uppnå!

Jag vill hjälpa människor mer handikapp att lyckas och se det positiva i livet, för det lönar sig, jag lovar.

I framtiden vill jag att forskare kan direkt när man födds med något handikapp gå in i hjärnan och operera bort det där som är fel (i mitt fall är det nervtrådar som inte når ända upp till hjärnan som gör att jag har problem med kroppen), De har faktiskt börjat att forska på att gå in och operera bort det som  är felet i hjärnan, vilket jag tycker är fantastiskt och ett framsteg för vår värld!

Men trots komplikationerna när jag föddes blev jag ändå en glad tjej både när jag var liten och nu! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *