Mitt handikapp: Natt- knäortoserna

För ett tag sedan fick jag hem mina nattortoser, jag har sovit med de nästan varje natt. Någon gång sov jag med de hela natten, men jag brukar vakna och få ta av de, men bättre några timmar en inga timmar alls. De här nattortoserna är mycket lättare att ta på en de förra jag hade. Jag får hjälp med det, oftast utav min mamma. Plus att de skaver inte lika mycket som de gamla gjorde.

För ungefär två veckor sedan fick jag mina knäortoser också. Vi visste inte hur de funkade riktigt eftersom att jag inte har haft knäortoser innan, så förra onsdag åkte vi till Maria på Habiliteringen så fick hon ge oss lite information om de och vi provade de. Jag har bara testat de en gång och det var i måndags. Det var väldigt spänt eftersom att de sträcker ut mitt knä, så det kändes lite ovant.

I början av december ska hon komma hem till oss och se vad det är bäst att ha de och lite så. Vi trodde att jag kunde ha de när jag satt vid mitt skrivbord, men det kunde jag inte. För att det var inte bra för mina höfter och min rygg eller vad hon sa. I måndags satt jag i min säng och lutade mig mot min sängavel, för det sa Maria att det var bra. Det ska bli spännande när hon kommer hem till oss också.img_7694

img_7693

img_7692

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *