Mitt handikapp: Njuta nattortoser

Igår var jag och Marko på Ortopeden för att jag skulle då njuta mina nattortoser. Problemet var bara att mina fötter har inte varit så inåt tidigare så när vi hade njutat så blev vänster foten helt sne, och det går ju inte att ha det som nattortoser då, då hjälper det ju inget. Maria hade skrivit en lapp om det, så vi pratade lite om det först innan vi började. Att just min vänster fot var värre än höger foten, att de gick inåt. Hon försökte vrida upp den men det gjorde svin ont. Så den skruvade ortosen fick bli så, det var inget att göra åt. Hon skulle trolla lite sa hon :). Men det goda nyheten är att höger foten gick bättre att njuta av, så det va bra. :)

oto1

Du ser lite iallafall.

Du ser lite iallafall.

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *