Fashion: Gosiga tröjan every!

I går hade jag premiär för min H&M tröja som jag köpte i somras, de har hängt i min garderob nästan hela sommaren. Du vet när jag såg den så bara tänkte jag ”gud vad snygg, den  blir en go vinter tröja till hösten!” Jag testade den för första gången igår, den har bara hängt i min garderob  som sagt sen jag köpte den på H&M i sommar. Jag hade rätt, bästa och gosiga tröjan every. När jag tittade på den i affären så trodde jag att den var normal lång tröja, men den var lite längre märkte jag i går när jag provade/tog den på mig på morgonen innan skolan. Så det var extra gott att den gick ner lite. I tisdags morgon så tänkte jag att mina ljusa jeans skulle passa perfekt till den nya vita ljusa gosiga tröjan, jag hade rätt…shit vad (extra) snyggt det blev! Den tröjan var både snygg och skön, tyckte jag! Jag skulle kunna ha den tröjan varje dag kände jag! :) Så go var den! :)

Processed with Moldiv

Bookmark the permalink.

2 Responses to Fashion: Gosiga tröjan every!

  1. sisko says:

    fint och gosigt hela du !kram

  2. Eva says:

    Jättesnygg! Passar dej så bra snygging! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *