Vi i Kinna

I söndags var vi i Kinna för att hälsa på Lovisa, Thomas och barnen för att det var så  längesedan vi träffade de. Så vi träffades på Macidonken och sen åkte vi hem till de, jag och Olivia lekte lite själva uppe på hennes rum, det var jättemysigt och jätteroligt, också fikade vi. Sen åkte vi enskilt till Mona, vi var där jättelänge kändes de som. Efter Mona så åkte vi till farfar och Carin, också själva. Vi hade bestämt att vi bara skulle hälsa på Lovisa och gänget men när vi ändå är i Kinna där de flesta bor av våran släckt så var det lika bra att hälsa på nästan alla. Det var jättemysigt. Sen åkte vi hem.

Jag och Olivia!

Jag och Olivia! :D

kinna4

Gamla bilder...

Gamla bilder…

Mina inramade tavlor hos farfar och Carin på övervåningen, som jag har målat :).

Mina inramade tavlor hos farfar och Carin på övervåningen, som jag har målat :).

kinna1 Kinna

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *