Mitt handikapp: Oavsett person

CP är inget ord som berättar eller talar om något eller om hur en person är eller vilken människa den är. Utsidan kan vara något helt annat en vad insidan är men vad spelar det för roll? om man lär känna personen som har en CP skada eller något annat hinder så förstår man hur trevlig den personen är i nio fall utav tio så är det så, det är iallafall så jag tror att det är.

Det är ju naturligtvis inte bara de med något handikapp som utsetts för det här, det kan vara människor utan något behov också. Men jag kan tänka mig att det är ofta de som har något funktionshinder eller liknande som utsätts för det här, och det är verkligen inte okej, det är det inte på någon. Nu säger jag verkligen inte att det är ALLA i hela universum som tänker så, för det är det inte, det vet jag. Även om det inte är så många som tänker så på denna jord, så blir jag så himla . frustrerad på de personerna som tänker så så fort de ser någon på stan i rullstol eller vad de ser för något slags hinder. Det är faktiskt insidan som räknas, hur man är för någon individ.

Det är samma sak med mobbning i samhället, alla slags mobbning, i tal eller fysiskt. Man ska inte mobba någon, men som jag upplever det så är det extra de som har det svårt eller har något handikapp. Man kan mobbas för vad som helst, man kan mobbas för ens funktionshinder som sagt, för att man är stor eller bara för att man tänker och tror annorlunda, det var bara några exempel. När jag tänker på det så blir jag så himla arg och ledsen att det ska behöva vara så här på vår planet. I skola, på jobbet, i samhället, ja var som helst. Det är inte accepterat någonstans oavsett vad man är för person. Man ska trivas i sitt samhälle.

Nu hänger jag inte ut någon på det sättet, jag säger bara hur jag tänker och upplever det. Hoppas att ni förstår.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *