Mitt handikapp: Status på kroppen

Jag kom på att jag har inte berättat hur det går med min kropp och så nu för tiden, så jag tänkte göra det nu. Vi kan väll börja med att jag fortfarande håller på med medicinen, en halv och en kvart varje morgon, lunch och kväll. Det går jättebra jag har inte haft ont i mina ben på jättelänge som jag hade innan jag började.

Men nu de två senaste veckorna så har jag fått ont och kramp i höfterna igen och lite i benen, nästan precis som jag hade innan jag började med medicinen, ibland bara. På morgonen visa dagar har jag kramp i höfterna och ibland vaknar jag på nätterna med kramp i höfterna, det är inte så skönt ska jag säga. Förra fredagen så högt det till i höften ibland när jag satte ner foten och gick, konstigt. Jag kanske går för mycket, jag vet inte men det känns inte så. Är det någon som känner igen sig? Om det är det så får du gärna dela med dig och gärna skriva till mig OM DU VILL! :)

Jag tränade inte i onsdags för detta, men jag åkte buss ändå för första gången själv, för att jag tyckte att det skulle bli så kul och spännande, det var jätteroligt. Sen åkte jag och mamma bara hem.

Mamma har pratat med Habiliterings Maria och i helgen ”förhörde” mamma mig om var jag har ont och när det kommer b.l.a. Så nu snart ska Maria svara på det. Men det är lite konstigt för det var väldigt olika när och hur det gör ont, som mamma frågade mig i helgen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *