Mitt handikapp: Svar!

Hej! Jag undrar vilka hjälpmedel du använder
i din vardag? Du har ju din assistent i skolan, men har du något annat,
t.e.x dator eller annat? Allmänt liksom

ÅÅ TACK för din fråga! Som sagt jag har ju hjälpmedel i skolan med
specialbestick, sugrör och rullstol. Hemma hos mamma har jag ganska mycket
hjälpmedel, mycket och mycket men. De grejerna är: Specialtoalett, lättare handtag på en kniv, tjockare bestick som i skolan, sugrör, elrullstolen, vi tar med den manuella rullstolen ibland, öronproppar som ska dämpa ljud (skriver om det snart), en dusch uppifrån som ska göra det extra lätt att duscha, ortoser som jag använder både i skolan och på helgerna och till sist kodlås som gör att jag kan gå in i huset, nycklar ska vi ens inte prata om, hihi :) det var alla mina hjälpmedel, mycket av det här använder jag i vardagen, men vissa saker använder jag bara ibland. Dator är som vanligt en MacBook Air.

Så här ser vissa hjälpmedel ut som jag sa.

Så här ser vissa hjälpmedel ut som jag sa.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Mitt handikapp: Svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *