Är uppe på YouTube!

Min klasskompis Kevin han en egen youtube kanal och förra veckan var han hemma hos mig och gjorde en film och la upp på sin youtube, coolt va? Vi pratade mycket om mitt handikapp, och han frågade mig frågor om min blogg och mitt handikapp, det var jätte roligt. Den är 8min och 11s. Titta gärna på http://youtu.be/gEGldoydJLM eller så söker du på ”soin”, du ser mig på framsidan och rubriken heter ”Intervju”. Tack! :)

Bookmark the permalink.

3 Responses to Är uppe på YouTube!

  1. Pappa says:

    WOW!!! Den youtube-intervjun var jättekul att titta på, både intressant och roligt! Kevin har gjort det proffsigt och coolt. Kram! :)

  2. Andreas says:

    Jättekul att få se! :)

  3. SpeLinnea says:

    Håller med de föregående kommenterarna, det var jättefint och intressant att se! Har du möjlighet att videoblogga själv också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *