Mitt handikapp: Nya ortoser

I måndags så var jag och mamma på ortopedern och Maria från habiliteringen var med, vi gjorde nya ortoser och valde nya skor. Maria gjorde en mini CPU mättning på mig också. Vi lämnade Elliot till mormor och morfar inan och när vi kom tillbaka så fick vi tofflor med sylt, det var gott :).

Bookmark the permalink.

4 Responses to Mitt handikapp: Nya ortoser

  1. Pappa says:

    Kul med nya ortoser! Men du, var det verkligen tofflor med sylt ni fick sedan??? Hihi ;-)

  2. Anonym:) says:

    Hej, läser din blogg varenda dag! Avgudar den så! Du är så stark! Två frågor bara! Kan inte du skriva hur din vardag ser ut? Och har du något mål att kämpa för, tex ta på dig jacka eller liknade?

  3. Alice says:

    Hihi pappa det blev litet roligt, jag menade såklart vofflor med sylt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *