Mitt härliga sportlov

I tisdags så kom då Maria från habiliteringen hem till oss. Vi satte oss i sofforna och vi pratade jättemycket om vad jag klarar i vardagen. Vi hade ett papper framför oss, som var en fjärdedels tårta på som var delat i olika kategorier för varje tårtbit, med frågor, så hur längre ut man kom på tårtbiten desto lättare blev det. Det var många frågor, vi satt där ett bra tag och prata, jag älskar och svara på frågor, så det var ju bra. Också satt Maria och skrev i sitt block hela tiden det jag och mamma berättade. Det var jättebra frågor.
Nu kanske jag låter lite negativt men det var så jag kände. Före ”mötet” så tänkte jag att ”detta blir inga problem jag kan ju nästan allt i min vardag”, frågorna var lite mer ingående än vad min uppfattning var av ”en vardag”, så det blev både ja och nej på de frågorna :). Bara ”näh, det här kan jag inte, schhh! :)” Så det var lite blandat. Så nu får vi se vad LSS säger, håll tummarna åt mig! ;)

Efter Maria hade gått, så var klockan ungefär fyra, så då gick jag ut själv i det härliga vädret. Klockan fem körde mamma mig till momo och mofa. Så där var jag hela kvällen, vi hade det jättemysigt, vi åt jättegod middag som mormor hade lagat, sen spelade jag och mormor yatzy, det var jätteroligt. Efter det tittade vi på tv och hade det jättemysigt innan jag gick och la mig. På morgonen väckte mormor mig rätt tidigt och jag fick min klassiska frukost, gaffel skivade mackor och det bästa varm choklad. Sen åkte vi till badhuset :). Vi badade i vågbassängen för där brukar vi vara, men för första gången så kom vågorna och då kom alla barn, när vi var där. Det var roligt, Jag flöt på en grodda eller vad det var också höll mormor mig i armarna, det var jätteroligt men samtidigt läskigt. Det var härligt, det kändes som att man flöt på havet.

När vågbassängen var över så på en sekund så var alla barn borta, så jag och mormor var själva där. Vi simmade och hade det jätteroligt, som vi brukar ha. Sen var vi i den varma bassängen och chillade innan vi bubblade i bubbelpoolen, det var jättegött. Vi gick upp och bastade och duschade sen. Som förra gången så gick vi in på Bryggan jämte badhuset när vi var klara och åt pannkakor, de är jättegoda där. Det är så skönt för vid den tiden så är vi själva där. Sen åkte vi hem till mig, och vi tog hand om Elliot innan hon körde mig till mammas och pappas jobb där jag var lite innan jag och mamma åkte och träna på Friskis.
Det var jätteskönt att inte vara förskylld denna gången, som jag var förra gången när jag var hos mormor och morfar :). Tack så jättemycket för en underbar dag och kväll mormor och morfar! <3

I torsdags åkte jag, Marko och Elliot till Kerttu, det var jättemysigt. På kvällen hämtade Jenny mig och så åkte vi och bada i Sandared som vi har planerat så länge, vi bastade jättelänge efteråt. Två dagar i rad som jag fick bada ;). Jättemysigt var det. Igår var jag här hela dagen, gött att inte åka till skolan kände jag utan bara vara med brorsan och Jenny. Vi hade en jättemysig dag. Idag har jag inte gjort någoting, bara chillat, gött! Ett fantastiskt lov har jag haft! <3 :)

Bookmark the permalink.

3 Responses to Mitt härliga sportlov

 1. Eva says:

  Tack själv älskade Alice! Alltid lika mysigt att va’ med dej. Vilken härlig lovvecka du har haft.♥♥

 2. Maria says:

  Jätteroligt att läsa din blogg. Du skriver med sån glöd och man blir glad när man ser att ingenting får hindra dig, trots ditt funktionshinder. Du är en förebild. Du visar att saker inte är omöjligt.
  Spännande att fortsätta läsa om ditt liv och din vardag.

  Hälsningar Maria

  • Alice says:

   Hej Maria, vad kul att du läser min blogg, och kommenterar. :) Jag har skickat ett mail till dig, som du gärna får läsa och svara på :) Tack så mycket! :)

   //Alice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *